Börja hos oss

 

 

För att få börja på dagiset måste hunden vara 6 månader och fullt vaccinerad,emot parvo, hcc och valpsjuka. Vaccinering emot kennelhosta är inte ett krav men rekommenderas. Hunden måste vara socialiserad och vara van att umgås med andra hundar. Hunden ska vara koppeltränad och de som inte är det ska ha sele. Har ni sele använder vi det, har ni inte det tar vi ett av våra selen. Anledningen till att vi vill att de hundar som inte är koppeltränade går i sele är att det blir lättare för oss att gå med många hundar i grupp och att ett sele inte sliter på hundens hals och kropp så att det orsakar skador på hunden. Regn/vintertäcke är viktigt att ta med sig så att hundarna inte fryser och blir sjuka. Vi ger hunden en daglig träning så som sitt, ögonkontakt och varsågod vid utfodring och vid ut och in vid dörren. Vi erbjuder de hundar som inte har allergier godis vid träning. De hundar som äter på dagiset får ta med sin egen mat, detta för att hundar mår bäst av att äta den mat de är vana vid.  På morgonen måste hunden vara ordentlig rastad när den kommer. Vi går första promenaden 10.00. Vi erbjuder både deltid och heltidsplatser. Vi är väldigt mån om hundarna och vill att de ska trivas och må bra  

 

Under provperioden tas en avgift ut på 250 kr / dag, avgiften skall vara betald senast 5 dagar efter första inskolningsdagen, om det inte sker har hunden inte någon rätt till plats på dagiset.När hunden blir inskriven på dagiset efter provperioden får ägaren ett kontrakt i 2 ex att läsa och fylla i. Kontrakten ska skrivas under av mig och hundägaren och lämnas in när hunden blivit inskriven. Dagisavgiften skall vara betald i förskott senast den 27:e i månaden. 
Vi har inget kösystem utan vi tar in den hund som kan tänkas passa bäst i gruppen. Det gör att vi tyvärr inte kan säga hur lång tid det tar. Om du vill ha en dagisplats hos oss får du gärna ställa din hund i vår kö. Det kan du göra genom att skicka i väg ett mejl. Se mer info längst ner på sidan.

 

När vi har fått din intresseanmälan bekräftar vi med ett mail att din hund nu står registrerad i vår kö.När en plats blir ledig kontaktar vi dig och bokar in en tid för en dagisvisning. Under dagisvisningen får vi chans att träffa dig och din hund och du får träffa oss som jobbar här, titta på hur lokalerna ser ut och ställa frågor. Under dagisvisningen försöker vi bilda oss en uppfattning om din hund och bedöma om den passar in i hundgruppen. Detta eftersom vi satsar hårt på att ha en trygg hundgrupp som trivs med varandra och där varje hund får bli sedd och ta plats.För anmälan. Skicka mejl med:

OBS! Vi tar ej emot okastrerade hanar då vi har okastrerade tikar

Hundens namn 
Ålder
Kön
Kastrerad/ okastrerad
Dagisvana
Adress och telefonnummer till hundägaren 
Övrig informationen